Tortille (Wraps) z pomidorkami koktajlowymi i mozzarellą

1 duża pszenna tortilla (wraps)
6 pomidorków koktajlowych
60 g mozzarelli
6-8 listków bazylii
oliwa z oliwek
sól
pieprz

1. Pomidorki koktajlowe pokroić na połówki. Bazylię posiekać. Mozzarellę pokroić na niewielkie kawałki. Przełożyć do miseczki, skropić oliwą z oliwek, przyprawić solą i pieprzem. Wymieszać.
2. Tortille przekroić na pół. Na każdej połowie rozłożyć farsz. Zwinąć w rulon. Podsmażyć z obu stron na suchej patelni teflonowej, tak aby tortilla stała się chrupiąca, farsz jednak pozostał surowy. Smacznego!!!

Oryginalny wpis:http://forthebodyandsoulpl.blogspot.com/2009/03/wraps-czyli-pszenne-tortille-z.html

Copyright © 2009 For the Body and Soul. Wszelkie prawa zastrzeżone.